Priorat Centre d'Art [Intracity-]

INTRACITY-

Els departaments de joventut dels Ajuntaments d’Albal i Torrent, a través del Consorci Xarxa Joves.net, i la comarca del Priorat, en col·laboració amb l’Associació Comissariat dins del projecte Priorat Centre d’Art, presenten Intracity, una convocatòria d’art públic destinada a la selecció de projectes de caràcter efímer per a intervindre en l’espai públic.

Intracity perseguix l’establiment de llaços de mediació entre els ciutadans i el territori, entés com a context abstracte en què es desenvolupen una gran multiplicitat de realitats que configuren una intrahistòria pròpia, urbana però també rural. Al seu torn, es busca una revisió dels usos simbòlics de l’arquitectura i de la transformació de l’entorn, com a efecte residual de la societat de l’esdeveniment i les interferències resultants del llenguatge publicitari en la configuració dels significats que construïxen un missatge social determinat.

Els projectes, pensats en termes d’intervenció específica deslocalitzada, han d’abordar aspectes per a contribuir a l’anàlisi de la diversitat territorial i social davant de la pressió global de models excloents. Esta deslocalització o extensió de l’especificitat afavorirà múltiples reinterpretacions en entrar en contacte amb les característiques contextuals de cada municipi durant el procés de trànsit i intracomunicació establit pels projectes amb els espais públics i les distintes tipologies de ciutadans i audiències.

Idensitat
Intracity-
Última*
Xarxaprod